Kom eens langs!

Je bent bij ons welkom met al je vragen, informatief of praktisch, nu je bent bevallen. Huilt je kindje vaker dan je lief is, gaat de borstvoeding wat moeilijker of wil je omschakelen van borst naar fles. Zie je tegen nog een nacht wakker zijn op of heeft broer of zus het zo niet begrepen op de baby? Zit mijn baby goed in de draagdoek? We nemen graag de tijd om naar je te luisteren. Waar mogelijk zullen we je verder helpen, het kan ook zijn dat we je doorverwijzen, of een workshop of cursus aanraden.

Tijdens de openingsuren van dinsdag tot vrijdag van 9u30 tot 13u ontvangen we je graag. Veel meer dan verkopen, vinden we ontmoeten belangrijk en je door het bos van de vele keuzes in deze periode van pril ouderschap de bomen tonen!

Het is jouw/jullie leven en jij/jullie maken de keuzes die bij je/jullie passen. Daarvoor moet je goed geïnformeerd worden en dat is onze kernopdracht.

Als jij in moederschapsrust bent, is iedereen rond je ook aan het werk. Vrienden en familie wonen allang niet meer altijd in de buurt. Is de roze wolk eerder een donderwolk? Met al je vragen kan je dan ook bij ons terecht!

We werken samen met een groot netwerk aan vroedvrouwen, lactatiekundigen, draagconsultenten, artsen, therapeuten... kortom iedereen die om en rond de geboorte werkt proberen we goed te kennen. Vandaar dat we je graag naar hen doorverwijzen als je vraag verder reikt dan de basisinfo die we aanbieden. Goede borstvoedingsbegeleiding, een uitgebreide uitleg over dragen: daarvoor verwijzen we door naar dit uitstekende netwerk! We horen daarbij ook graag jullie feedback over de doorverwijzing zodat we alle moeders/gezinnen een zo goed mogelijke doorverwijzing kunnen bieden.

We organiseren ook een aantal activiteiten waarbij je andere moeders kunt ontmoeten. Volg een workshop babymassage, kom naar de bijeenkomsten van Mamaditi of volg postnatale oefeningen samen met je baby. Uiteraard zijn ook papa's en partners welkom!

In de infowinkel kan je ook terecht voor een aantal babybasics: een shantalabadje, inlegvlies voor wasbare luiers, draagdoeken en Weleda babyverzorgingsproducten,...

Je vindt bij ons ook een ecologisch alternatief voor maandverband in de vorm van de ladycup, divacup, keeper. Uitleg krijg je er sowieso bij!

Afhaalpunt Klein Spook 

Pakje besteld? Je kan dit tijdens de openingsuren komen afhalen bij ons.