Babybabbel: tips en advies in een gezellige sfeer

Tijdens de Babybabbel ontmoet u andere ouders en deelt u ervaringen en tips. Met specifieke vragen kan u terecht bij een vroedvrouw. Je ontmoet andere ouders en praat met hen over de zwangerschap en het ouderschap. De Babybabbel is gezellig, informeel en een goede plaats om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. 

De Babybabbel vindt de 1ste en 3de vrijdag van de maand plaats in Huis van het Kind Wilrijk van 13-15u.
De Babybabbel is gratis. U moet niet op voorhand inschrijven. U kan gewoon langskomen.
Neem contact op om de exacte data te kennen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mama groei Groep

De geboorte van een baby is een wonder. Het is een prachtige en een van de meest intense gebeurtenissen uit ons leven, waar we ons praktisch veel op voorbereiden. Alleen wordt er niet alleen een baby geboren, maar ook een moeder.Dat kan je wereld op z’n kop zetten. Heel veel dingen zijn nieuw, je zoekt je weg daarin en soms had je dingen misschien anders voorgesteld en mis je daarin een stuk informatie en/ of begeleiding. Het kan zijn dat je andere mensen of mama’s om je heen mist om ervaringen mee te delen? Dit kan je allemaal overspoelen waardoor het een nieuwe weg zoeken is als vrouw van je partner, tevreden zijn met je zelf en je lichaam, het huishouden.Je ervaart dit niet alleen.

Waar: Max Hermanlei 43, Brasschaat.

Wanneer:           12 januari 9.30 – 11.30u, 26 januari 9.30 – 11.30u, 9 februari 9.30 – 11.30u

Prijs: 45€ voor de hele cursus

Begeleiding: Els Vereecken en Leen Struyf Info: 0486.94.37.23 (Els)  0476.75.24.39 (Leen)

 

 

Café bebe Mechelen

Welkom bij Café bébé!  Dankzij Huis van het Kind Mechelen kunnen we sinds augustus 2016 samen gezellig vertoeven op de benedenverdieping van residentie Clément Van Perck, Korte Schipstraat 14.  Op zoek naar die ene tip of dat streepje advies om je (weer) op weg te helpen met wasbare luiers, het dragen van je kindje, zwangerschap & bevalling of alles wat met baby's te maken heeft? Hanneke, Leen en Sarah ontvangen jullie elke 2de zaterdag van de maand tussen 9u30 en 12u30 met veel enthousiasme en zetten je op weg.  Terwijl de kinderen spelen en baby's alle zorg krijgen, wisselen ouders er ervaringen uit. Kom gerust eens kijken en wees welkom, ...onze deur staat er voor jullie open!

Mama- en babybabbels - Rumst

Groepspraktijk 'Bij de vroedvrouw' te Beerzel

Ben je afkomstig uit de regio rond Putte - Beerzel - Heist o/d Berg?
Groepspraktijk Bij De Vroedvrouw kan heel wat voor je betekenen.
Laat je tijdens en na de zwangerschap informeren en begeleiden door iemand die niet alleen professioneel is, maar ook gepassioneerd is door haar werk. Als team van 4 vroedvrouwen zorgen we dat er steeds iemand voor je klaar staat. 
Je kan bij ons terecht voor Prenatale en postnatale zorgen en infosessies individueel of in groep. Ook organiseren we verschillende workshops zoals Babymassage en bewegen met je baby.
Ontmoet je graag andere (toekomstige) mama's? Kom naar ons mama café "Met volle teugen", want je ervaringen delen met andere (toekomstige) mama's kan deugd doen.
Meer info? www.bijdevroedvrouw.be - Facebook.com/bijdevroedvrouw . 

(toekomstige) mama’s hebben wel eens nood aan een babbel. Je ervaringen van je zwangerschap, bevalling, borstvoeding of pasgeboren baby delen met andere mama’s kan deugd doen. Kom met volle teugen (samen met je baby) genieten van een gezellig mama café.

Babymassage Birgitta

Voor ouders die graag in kleinere groep of individueel babymassage volgen.

Elke dinsdagvoormiddag van 10 tot 12 uur. Of op afspraak.

Locatie : Zwijgerstraat 17 – 2000 Antwerpen

Inschrijven via mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.