DE KRAAMVOGEL

Expertisecentrum Kraamzorg Antwerpen,

dé plek waar je welkom bent met al jouw vragen van kinderwens tot kraamtijd

Uitleendienst en Draag(doek)vragen

Alle geleende dragers kan je enkel terug binnen brengen na afspraak. 

Dragen en gedragen worden

Dragen bevordert de hechting tussen moeder en kind. Na negen maanden knus in de buik heeft je kleintje nood aan nabijheid. Ook als mama heeft je baby dragen heel wat voordelen. Zo leer je bijvoorbeeld veel sneller de signalen van je kindje herkennen én heb je je beide handen vrij. En na de geboorte geldt voor vaders wat voor moeders geldt. Ook als vader geeft dragen zowel voor jou als voor jouw kindje heel veel goeds en maakt het je leven als (kersverse) vaak praktischer en aangenamer. 

Uitleendienst Dragen

Geen idee of dragen iets voor jou is? Of welk soort drager goed bij je past? De aankoop van een ergonomische drager is geen kleine investering. Test eerst een drager uit via ons draagpunt en kom het te weten! :)

Tarieven:
Ergobaby, Manduca, Storchenwiege, Ruckeli, Mei Tai - 5 euro/week (1 week maximum)
geweven en rekbare draagdoeken en slings - 5 euro/week of 10 euro/maand
Waarborg: 30 euro 

Podaegi baby sling 2

SOS Draagvragen

Zit je in de knoop met je draagdoek? We helpen graag een handje. Je kan bij onze draagconsulente terecht voor de basisknoop buikdragen, informatie over een draagsysteem, advies en tips over waar je best op let bij de aankoop van een drager.

Wil je uitgebreid advies?  Draagconsulente Fatiha kan je in de Kraamvogel verder helpen. Je maakt hiervoor een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afhankelijk van de aard van je vraag betaal je 20 euro (Half uur) of 40 euro (uurtje). Of volg een workshop of maak een afspraak bij een draagconsulent in je buurt.

 

 

 

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding