De Huizen van het Kind

Alle dienstverlening in de Huizen van het Kind wordt aangepast omwille van Corona en gebeurt liefst op afspraak. Bel of mail ons zodat we je verder kunnen helpen. 

Je kan terecht op het spreekuur Zwanger en Geboorte op maandag van 9u30 - 11u30 in het Huis van het Kind Kiel, dinsdag van 9u-11u in het Huis van het Kind Luchtbal, woensdagavond van 18u-20u in het Huis van het Kind Pothoek, donderdagvoormiddag 9u-11u in het Huis van het Kind Borgerhout en Huis van het Kind Merksem en vrijdag van 13u-15u in het Huis van het Kind Deurne Noord.

Het consultatiebureau van Kind en Gezin en de Prenatale Steunpunten zijn open op afspraak. Ga er niet naartoe als jij zelf of jouw kindje ziek is. Bel in dit geval naar jouw huisarts.

Je kan terecht met al je vragen op het spreekuur zwangerschap en geboorte in de Huizen van het Kind in Antwerpen. De vroedvrouw beantwoordt al je vragen over borstvoeding of flesvoeding, fysieke kwaaltjes, krampen bij de baby, anticonceptie,...

De uren van het spreekuur vind je op de algemene website van Huizen van het kind Antwerpen.

Regelmatig organiseert de Kraamvogel samen met een aantal partners workshops in de Huizen van het Kind Antwerpen.  Wat dacht je van babybasics, samen voorbereiden op de bevalling, eerste hulp voor je baby en het leren knopen van de draagdoek? De workshops gaan omwille van de Corona maatregelen enkel online door. 

Ook elders in de provincie zijn er al heel wat Huizen van het Kind.