Als het anders loopt...

Het ondenkbare gebeurde toch.

En dan loopt de zwangerschap helemaal mis, is je kindje ernstig ziek of sterft je kindje bij de geboorte of kort daarna.

Op dat moment kom je in een rollercoaster van emoties terecht en naast eventuele gezondheidszorgen voor de mama en of kind kom je ook in een administratieve mallemolen terecht.

Word je geconfronteerd met een afwijkend resultaat na het uitvoeren van prenatale testen?  De website Blij verwachten wordt verdriet  hoopt je een antwoord te bieden op de vele vragen waar je misschien mee zit. 

Word je kindje opgenomen op neonatologie omdat hij of zij veel te vroeg geboren is of ziek is dan vind je naast de waardevolle uitleg van het team in het ziekenhuis ook heel veel info op de site van de Vlaamse vereniging van couveusekindjes. 

 

Wil je een herinnering aan je sterrenkindje dan kan je beroep doen op de professionele fotografen van Boven de Wolken.

Ook in al deze momenten kan je rekenen op de vroedvrouw en de kraamverzorgende!

Bij het Berrefonds kan je terecht voor ondersteuning van je rouwproces van en door lotgenoten. Ook bij de vzw Met lege handen kan je terecht en uiteraard ook bij ons in de Kraamvogel! Je kan er met al je zorgen, verdriet, boosheid, ongeloof of herinneringen terecht. Misschien vind je inspiratie in onze bib voor jezelf of voor grote broer of zus? Zoek je een troostende attentie dan vind je bij ons ook een aantal hebbedingetjes die we verkopen ten voordele van het Berrefonds.