De Kraamvogel: een ontmoetingsplek voor zwangere en prille ouders

Tromgeroffel en trompettergeschal! Vanaf september 2018 zeggen we de oude infowinkel vaarwel en kiezen we voor een frisse start. We openen onze deuren voor alle toekomstige en prille ouders op woensdag en vrijdag van 9u30 tot 14u. Wat hebben we jou te bieden?

Een warme inspirerende plek

Een veilige plek waar je vragen kan stellen en andere ouders kan ontmoeten. Een plek waar je je kan laten inspireren. Want hé, als (toekomstige) ouder sta je plots voor een berg keuzes die je moet maken. En dat is niet altijd evident. Want welke keuzes zijn er allemaal? Welke opties passen er bij jouw kersverse gezin? Het helpt als je goed geïnformeerd bent. En informeren… dat is precies onze kernopdracht. Je kan met al je vragen bij ons terecht. We nemen graag de tijd om naar je te luisteren. We helpen je verder. Of we zoeken naar een gepaste workshop of hulplijn

 communicatie boomerang team 30082018

 

Momtribe : samen sterk!

“It takes a village to raise a child”. Een kindje groot brengen hoef je écht niet alleen te doen. Maar wat als jouw village moeilijk bereikbaar is? Familie woont lang niet altijd om de hoek. En ja, jij hebt moederschapsrust, maar tijdens de week zijn je vriendinnen aan ’t werk. Weet dat je niet alleen bent. We organiseren op woensdag en vrijdag workshops die mama’s en baby’s samenbrengen. In een ongedwongen sfeer leer je wat bij. En wie weet ontmoet je juist die gelijkgestemde mama. Samen lief en leed delen en elkaar inspireren: da’s de kracht van een momtribe.

 Leen een boek of draagdoek

Niets zo nefast voor je portemonnee als het kopen van kinders. Gelukkig hoef je niet alles (nieuw) te kopen. We helpen je alvast een handje met ons draagpunt. Hier ontleen je een draagdoek . En je kan verschillende ergonomische dragers een week lang uitproberen. Tips en tricks krijg je er met een glimlach bij. Ben je een boekenwurm? We hebben een uitgebreide bib  met kwaliteitsvolle boeken over zwangerschap, baby’s, opvoeden en ouderschap. Een geïnformeerde ouder is er twee waard, right?

Eerlijke spulletjes waar je blij van wordt

Duurzaam: daar geloven we in. We werken voortaan samen met kleine starters en ondernemers met een verhaal.

kleinatelierBerrefonds

Zoek je een eerlijk alternatief voor suikerbonen? Wat dacht je van de Levensboom? De essentiële oliën van onze eigen Kraamvogel-aromalijn geven je dat extra steuntje tijdens je zwangerschap en kraamtijd. En geloof ons dames: een ladycup is minder spannend als je weet hoe je ‘m gebruikt.

 

Redenen genoeg om binnen te springen toch? We kijken er naar uit om je te ontmoeten. De thee staat alvast klaar!