De Kraamvogel: een ontmoetingsplek voor zwangere en prille ouders

Tromgeroffel en trompettergeschal! Vanaf september 2022  openen we onze deuren in de Volkstraat 5 voor alle toekomstige en prille ouders op woensdag en vrijdag van 9u30 tot 14u. Wat hebben we jou te bieden?

Een warme inspirerende plek

Een veilige plek waar je vragen kan stellen en andere ouders kan ontmoeten. Een plek waar je je kan laten inspireren. Want hé, als (toekomstige) ouder sta je plots voor een berg keuzes die je moet maken. En dat is niet altijd evident. Want welke keuzes zijn er allemaal? Welke opties passen er bij jouw kersverse gezin? Het helpt als je goed geïnformeerd bent. En informeren… dat is precies onze kernopdracht. Je kan met al je vragen bij ons terecht. We nemen graag de tijd om naar je te luisteren. We helpen je verder. Of we zoeken naar een gepaste workshop of hulplijn

 Leen een boek of draagdoek

Niets zo nefast voor je portemonnee als het kopen van kinders. Gelukkig hoef je niet alles (nieuw) te kopen. We helpen je alvast een handje met ons draagpunt. Hier ontleen je een draagdoek . En je kan verschillende ergonomische dragers een week lang uitproberen. Tips en tricks krijg je er met een glimlach bij. Ben je een boekenwurm? We hebben een uitgebreide bib  met kwaliteitsvolle boeken over zwangerschap, baby’s, opvoeden en ouderschap. Een geïnformeerde ouder is er twee waard, right?