De Kraamvogel door de ogen van stagiaire Rümeysa - Week 2

In mijn tweede week voelde ik dat ik was geëvolueerd en dat ik elke dag meer en meer inzicht kreeg in de Kraamvogel en zijn verschillende partners. Het is ook zó een andere stage dan al mijn vorige stages in een medische setting, maar toch groeide ik zowel als persoon en als student Vroedkunde. Misschien niet in infuusprikken en bevallingen, maar als een sociaal/ maatschappelijk bewuste Vroedvrouw! Een Vroedvrouw die haar sociale kaart kent en een kritische blik ontwikkelt op het systeem waar helaas de kwetsbare mensen in de maatschappij veel minder kansen hebben. 

Ook mijn tweede week was heerlijk vol, en ik heb veel nieuwe dingen kunnen doen en leren. 
Een vorming geven aan maatschappelijk werkers over zwangerschap en kansarmoede, les geven aan studenten Kraamzorg, een expertenpanel van KDG bijwonen over een (startend) onderzoek naar vaste voeding bij baby’s, kennismaken met het Huis van het Kind in Borgerhout, (toekomstige) moeders ontvangen met hun vragen én een cursus zwangerschapsyoga volgen! 


Tijdens rustige momenten in de Kraamvogel, heb ik een lijstje voor mezelf gemaakt met  interessante boeken die ik graag wil lezen.  Deze boeken en nog honderden boeken meer mag je altijd uitlenen!  

Ook mijn tweede week sluit ik vol goede moed af, en kijk ik uit naar mijn laatste week! Wat gaat de tijd toch snel…