Een goede start van het nieuwe jaar met Origine en Youlcee

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Bij velen van ons is dit traditioneel het moment bij uitstek om met goede voornemens te starten. “Out with the old, in with the new”. Dit collectief gevoel draagt ertoe bij dat je goesting krijgt om een frisse start te nemen, een aspect van je leven te veranderen of misschien wel een betere versie van jezelf te worden. Want één ding lijkt ons zeker: na de wilde rollercoaster-rit die 2020 was, snakken we naar verandering, toch?

kraamvogel kindjemetsterMaar hoe lang hou je die nieuwe voornemens vol? Want na het –coronaproof- feestgedruis en de laatste fles cava, komt het dagdagelijkse leven met allerhande taakjes weer om het hoekje kijken. Tussen het luieren, huishouden en werken door is het aantrekken van - bijvoorbeeld- je sportbroek misschien wel het laatste waaraan je denkt. En daarin ben je niet alleen. Een onderzoek in 2015 wees uit dat 43% van de mensen hun goede voornemens binnen de maand onder de deurmat vegen. Misschien bijt jij je vast in een nieuw project, maar behoor jij ook tot bovengenoemde 43%, dan is een klein duwtje in de rug welgekomen, niet waar? Enter: Youlcee...

Op de website van Youlcee kan je een challenge met jezelf aangaan en je laten sponsoren door vrienden en familie, ten voordele van een zelfgekozen doel. Hoe werkt het? Je registreert je uitdaging. Je kiest een goed doel. Je overtuigt je vrienden en familie om je te sponsoren en hoppa geen excuses meer om er prematuur de brui aan te geven. Het Origine-project van de Kraamvogel is één van de goede doelen waarvoor je een challenge kan opzetten.

Dus wat wordt het? Loop je elke dag een blokje om, start je 2021 met een veggiemaand, ga je elke dag mediteren of plan je resoluut elke dag een uur zelfzorg in? Registreer je persoonlijke uitdaging op Youlcee en kies De Kraamvogel uit als goed doel. Terwijl jij je leven betert, verbeter je letterlijk het prille leven van een baby en diens familie. Win-win! Als dat geen schoon begin is van het nieuwe jaar!

Op naar een warm, gezond, liefdevol, verbonden 2021.

 

Veels liefs van het Kraamvogel-team

 

PS: Ben je zwanger ? Dan is nieuw leven creëren al een prachtige uitdaging op zich. Take it easy! Wil je graag de komst van je kindje vieren en bovendien iets bijdragen? Laat je hier inspireren voor eerlijke geboortetraktaties en geboortelijsten. Leve het nieuwe leven!