Real Care Baby

Ben je zwanger en wil je weten wat het kan betekenen om 24u/24u voor je pasgeboren baby te zorgen? Denk je eraan om zwanger te worden maar weet je niet of het ouderschap wel haalbaar is? Wil je graag aan de lijve ervaren hoe het is om (hoog) zwanger te zijn? Dan is het een leuk idee om de Real Care Baby en/of de zwangerschapsbuik te ontlenen. 

handje.jpg

De Kraamvogel ontleent

 • De Real Care Baby (incl. maxi cosi, verzorgingstas met luier, babyfles, 2 badges, extra kleertjes)
 • Zwangerschapsbuik (in opbergtas)

Hoe ontlenen?

 1. Maak een afspraak voor ontlening bij De Kraamvogel (03 238 11 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We hebben graag je telefoonnummer om zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.
  Je kan ook eerst mailen voor meer praktische informatie.

 2. We maken een afspraak waarbij je de Real Care Baby/zwangerschapsbuik bij ons komt ophalen. Tijdens de voorbespreking leggen we je stap voor stap uit hoe de baby werkt en oefenen samen met jou de zorg voor de baby a.d.h.v. een demo-programma.
  Betaling gebeurt dan (waarborg is contant te betalen, uitleenbedrag kan ook via payconiq of overschrijving). 

 3. Breng de Real Care Baby/zwangerschapsbuik terug, max. 5 dagen later. We doen een nabespreking waarin er bekeken wordt wat er goed liep, wat moeilijke en hoe je terugblikt op de ervaring.
  Als het materiaal in dezelfde staat terugkomt dan krijg je je waarborg van € 150 terug

Real Care BabyVoor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Fara