Huizen van het Kind

De Huizen van het Kind hebben 3 kernopdrachten voor alle ouders vanaf de zwangerschap totdat hun kinderen de leeftijd van 24 jaar hebben: preventieve gezondheidszorg, ontmoeten en bevorderen van sociale cohesie. Wij beschikken in de Kraamvogel over een jarenlang sterke expertise in de perinatale periode.

Grootstad Antwerpen

In de Stad zijn er 17 fysieke Huizen van het Kind. Het expertisecentrum kraamzorg neemt de perinatale regierol op in deze Huizen en is lid van de stuurgroep.

Samen met alle partners en coördinatoren geven we vorm aan preventieve gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en ontmoeting van kinderwens tot kraamtijd. Volg het verhaal mee op de website van de Stad. Bekijk hier de infofiche Huis van het Kind. 

Provincie Antwerpen

Elk startend of bestaand Huis van het Kind kan beroep doen op onze expertise om het perinataal gebeuren in het Huis van het Kind binnen te brengen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

We delen perinatale expertise in de Huizen van het Kind van Mechelen,  Stabroek, Kapellen, Brasschaat, Hoogstraten, Middenkempen-Herentals, Balen/Dessel/Mol, Geel/Laakdal/Meerhout, Kalmthout, Boom, Lier, Zwijndrecht, Heist-op-den-Berg, Zoersel/Brecht/Schilde/Wijnegem/Zandhoven.