Mentaal welbevinden

Perinatale geestelijke gezondheid

Het ECK werkt nauw samen met de Moeder Baby eenheid van PC Bethaniën in het uitwerken van het Pilootproject Perinatale Psychische Gezondheid. Je kan hier het rapport nalezen. Het rapport wordt verder ook praktisch uitgewerkt. Met vragen kan je tercht bij Helga Peeters.  De eerstelijnszones Noorderkempen, Voorkempen en Noord Antwerpen stelden op de netwerkdag in december 2019 een regionale versie voor. Met dank aan Hanne Aernouts: van hokjesdenken naar een perinataal zorgpad. Wil je hieraan werken in jouw regio? We delen onze expertise en kennis van het perinataal werkveld graag. 

Je kan bij ons, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. terecht voor een "Zorgen en Twijfels" gesprek. Nood aan een goed gesprek en wil je weten wie er dichter in jouw buurt woont? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust!

Provinciaal netwerk Infant Mental Health PANGG0-18 IMH

Het expertisecentrum kraamzorg neemt deel aan het provinciaal netwerk PANGG 0-18 IMH. Annelien Stuyck, Crosslink medewerker en referent 'Jonge Kind' maakte een handige Wegwijsgids

Meer weten over IMH en 1001 kritieke dagen? We organiseren graag intervisie op maat van jouw organisatie.