Zelfzorg in de zorgsector

Zelfzorg in de zorgsector

Deze workshop gaat online door.

Dit webinar is voor alle hulpverleners die het af en toe moeilijk hebben om hun grenzen te voelen en aan te geven, wanneer het gaat over het zorgen voor anderen (en die zich daar misschien zelfs een tikkeltje voor schamen).

In de zorgsector komen heel vaak mensen terecht die oprecht gelukkig worden van het mogen zorgen voor anderen. Het geven om de ander brengt voor jou geluk en vreugde met zich mee. Voel jij ook dat het kunnen bijdragen aan het welzijn van de ander een ware bron van energie kan zijn?

Maar wat als je door omstandigheden (corona, werkdruk, stress in privéleven, …. ) te veel ballen tegelijkertijd in de lucht blijft houden en zo niet voldoende energie en tijd overhoudt om aan de nodige zelfzorg te doen?

De vreugde die je initieel voelde bij het zorgen voor anderen slaat dan om in frustratie en spanning.

In dit webinar neem ik jullie pretentieloos mee terug naar de bron. Samen kijken we zonder oordeel naar onze zorgreflexen en ont-dekken we waar we kleine stapjes kunnen zetten om grenzen echt te voelen en liefdevol aan te geven zodat we voldoende tijd en energie overhouden om datgene te doen wat we het liefst van al doen nl zorgen voor anderen.

Together we make it better.

Wees welkom.

De workshop wordt gegeven door Julie Kruijne, www.juliek.be

Workshop info

Eerste les 21-10-2021 13:00
Laatste les 21-10-2021 14:00
Vrije plaatsen 14
Einde inschrijvingen 20-10-2021 13:00
Prijs 15,00EUR
Aantal bijeenkomsten 1
Locatie Online