Zwangerschapsyoga weekend

Zwangerschapsyoga weekend

Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren voor het werken met de stress, pijn en angst die vaak een normaal onderdeel zijn van deze diepgaande reis naar het onbekende. De lessen zijn gespekt met veel tips & tricks die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.

Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom zijn de 3e en 4e les samen met je partner. Tijdens de eerste partnerles leer je meer over het verloop van de bevalling en hoe je met de intensiteit van de wee├źn kunt omgaan. Tijdens de tweede partnerles gaan we vooral een aantal ademhalings en massageoefeningen maar ook arbeidshoudingen doorlopen en welke rol hierbij de partner kan spelen. Al doende voelen jullie de weldaad en het nut van verschillende oefeningen en leert je partner hoe hij/zij je concreet kan ondersteunen tijdens de arbeidshoudingen, de ademhalings- en massagetechnieken. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten.

De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling.

 

 De lessen gaan steeds door op zaterdag voormiddag van 10u30 tot 11u45.

Lesdata: 5 sept + 19 sept + 26 sept (partnerles) + 3 okt (partnerles) + 10+17+24 okt
Opgelet, 12/9/2020 is het geen les. 

Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist.

Mocht je vragen hebben , neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann van LavaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop info

Eerste les 05-09-2020 10:30
Laatste les 24-10-2020 11:45
Vrije plaatsen 5
Einde inschrijvingen 04-09-2020 13:00
Prijs 87,50EUR
Aantal bijeenkomsten 7
Locatie ECK de Kraamvogel