Zwangerschap en hormonen

Zwangerschap en hormonen

Zoek je naar een verklaring over hoe het komt dat je je soms emotioneel en fysiek niet top voelt? Van waar komen deze emoties? Speelt de placenta hierin een rol?
Welke invloed hebben allerlei producten met hormoonverstoorders op ons lichaam?
Welke hormonen zijn van belang tijdens de bevalling? Ook tijdens de herstellingsperiode en borstvoedingsperiode hebben hormonen een grote invloed op onze gevoelens, maar hoe werkt het juist?

Als endocrinoloog in het Universitair Ziekenhuis in Brussel en jonge moeder wil dokter Sabrina Poradosu haar kennis en interesse delen met alle (toekomstige) moeders (en partners). In het UZ werkt ze rond fertiliteitsproblemen samenhangend met hormonale aandoeningen en rond obesitas en obesitas-gerelateerde aandoeningen.

Onze corona-maatregelen:

  • Om het veilig te houden voor iedereen laten we maar een maximum aantal deelnemers/bubbels toe. Bij elke workshop zie je bij de verdere info hoeveel deelnemers er telkens kunnen meedoen.
  • Afhankelijk van de workshop/lesgever kan het altijd zijn dat we de maatregelen dienen aan te passen (online, andere locatie, …). Als dat zo is melden we het onmiddellijk hier op onze site en per mail aan degenen die zich al hebben ingeschreven.
  • Hou voldoende afstand. Wij zorgen voor de indeling van de ruimte zodat dit maximaal mogelijk is
  • Gelieve bij het binnenkomen je handen te reinigen met de voorziene handgel.
  • Omwille van contact tracing vragen we bij het aankomen om naam en telefoonnummer te noteren op de daartoe voorziene lijst.
  • We vragen je om je eigen mondmasker mee te brengen. Als we voldoende afstand houden hoef je dit niet op te houden. Wel op momenten dat je rondloopt, bijvoorbeeld als je naar het toilet moet.
  • We kunnen geen drank voorzien – wat we heel spijtig vinden! Breng dus voor jezelf iets mee om te drinken.
  • We reinigen en ontsmetten alles op regelmatige basis.
  • Heb je nog vragen? Maak je je zorgen? Bel of mail ons gerust: 03 238 1100 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het beperkt aantal deelnemers voor deze workshop is 8.

Workshop info

Eerste les 29-10-2020 18:30
Laatste les 29-10-2020 20:30
Vrije plaatsen 8
Einde inschrijvingen 29-10-2020 13:00
Prijs 25,00EUR
Prijs met partner 35,00EUR
Aantal bijeenkomsten 1
Locatie ECK de Kraamvogel