Babymassage

Babymassage

Babymassage is vooral heel leuk om te doen maar ook een mooie manier om liefde, geborgenheid en zelfvertrouwen aan je kindje te geven. Tevens kun je klachten als buikkrampjes, onrust en huilen verlichten en bijdragen aan een beter slaap. Je stimuleert de zintuigen en het lichaamsbewustzijn. En nog een pluspunt: als ouder wordt je er zelf ook ontspannen van. Gedurende 3 bijeenkomsten leer je de correcte handgrepen van de Shantala babymassage om thuis verder te kunnen masseren.

De cursus Shantala babymassage is geschikt voor alle baby’s van 6 weken tot 9 maanden met hun mama of papa. Iedereen kan het leren! Ook baby’s die veel huilen, last hebben van darmkrampjes, onrustig zijn en zich overstrekken of baby’s met een handicap hebben baat bij massage. Voor baby’s en ouders die een moeilijke start hebben gehad, is de babymassage een mooie manier om het hechtingsproces te ondersteunen.

Shantala babymassage dus is een heerlijke manier om samen met je baby te genieten. Het is een liefdevolle en ontspannende massage.
- Massage is ontspannend voor de ouders en voor de baby.
- Massage helpt bij onrust en krampjes.
- Het zorgt voor geborgenheid bij de ouders en de baby.
- Het helpt om te slapen.

Natuurlijk zijn zowel vaders als moeders welkom!

De wokshop gaat door 13/11, 20/11 en 27/11/2020 van 10u tot 11u.  

Lesgever: Ines Rothman van Lava

 

 
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de praktische informatie. Niet ontvangen? Check je spamfolder!  

Workshop info

Eerste les 13-11-2020 10:00
Laatste les 27-11-2020 11:00
Vrije plaatsen 3
Einde inschrijvingen 12-11-2020
Prijs 35,00EUR
Aantal bijeenkomsten 3
Locatie De Kraamvogel VZW