Zwangerschapsyoga weekend

Zwangerschapsyoga weekend
Deze online reeks bestaat uit 5 lessen zwangerschapsyoga. 
 
Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren. De lessen zijn gespekt met veel tips & trucs die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.
Aan het eind van de reeks vertellen deelnemers vaak dat ze een rustigere, positievere kijk op de bevalling hebben ontwikkeld en het gevoel te hebben van “in je eigen kracht te staan”, met meer zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken en met meer moed, vreugde en empowerment uitkijken naar de bijzondere ervaring van arbeid en bevalling.
 
Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Omdat deze reeks geen partnerlessen omvat, is er de mogelijkheid ze aan te vullen met de workshop mindful bevallen met je partner (4 uur) op zaterdagnamiddag (20 maart om13u-18u, met inbegrip van een uitgebreide pauze tussen 15u-16u). Je leert tijdens de workshop meer over het verloop van de bevalling en hoe je met de intensiteit van de weeën kunt omgaan. Al doende voelen jullie de weldaad en het nut van verschillende oefeningen en leert je partner hoe hij/zij je concreet kan ondersteunen tijdens de arbeidshoudingen, de ademhalings- en massagetechnieken. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten.
De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling bij de vroedvrouw.
 
 De lessen gaan steeds online door op zaterdagvoormiddag van 10u30 tot 12u
Lesdata: 27 feb + 6 mrt  + 13 mrt +20 mrt + en 27 mrt.

Heb je vragen of bedenkingen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0484.900.794 of via www.lava.yoga.

 

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de praktische informatie. Niet ontvangen? Check je spamfolder!

 

Workshop info

Eerste les 27-02-2021 10:30
Laatste les 27-03-2021 12:00
Vrije plaatsen 14
Einde inschrijvingen 26-02-2021 16:00
Prijs 62,50EUR
Aantal bijeenkomsten 5
De inschrijvingsperiode voor deze workshop is afgelopen.