Info wasbare luiers

Info wasbare luiers

Steeds meer mensen kiezen voor wasbare luiers. Ze zijn beter voor het milieu, beter voor het budget en beter voor je baby. Bovendien zijn kindjes met herbruikbare luiers sneller zindelijk. 

Ontdek alles over het gebruik van wasbare luiers tijdens deze infosessie. Welke soorten zijn er? Hoe gebruik je ze? Dit en zoveel meer vragen komen aan bod. Je krijgt heel wat praktische info en een heleboel tips om zo een persoonlijke keuze te maken op maat van jou levensstijl. Nadien is er ruimte om vragen te stellen.

Een samenwerking van de Kraamvogel en Klein Spook. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze corona-maatregelen:

  • Om het veilig te houden voor iedereen laten we maar een maximum aantal deelnemers/bubbels toe. Bij elke workshop zie je bij de verdere info hoeveel deelnemers er telkens kunnen meedoen.
  • Afhankelijk van de workshop/lesgever kan het altijd zijn dat we de maatregelen dienen aan te passen (online, andere locatie, …). Als dat zo is melden we het onmiddellijk hier op onze site en per mail aan degenen die zich al hebben ingeschreven.
  • Hou voldoende afstand. Wij zorgen voor de indeling van de ruimte zodat dit maximaal mogelijk is
  • Gelieve bij het binnenkomen je handen te reinigen met de voorziene handgel.
  • Omwille van contact tracing vragen we bij het aankomen om naam en telefoonnummer te noteren op de daartoe voorziene lijst.
  • We vragen je om je eigen mondmasker mee te brengen. Als we voldoende afstand houden hoef je dit niet op te houden. Wel op momenten dat je rondloopt, bijvoorbeeld als je naar het toilet moet.
  • We kunnen geen drank voorzien – wat we heel spijtig vinden! Breng dus voor jezelf iets mee om te drinken.
  • We reinigen en ontsmetten alles op regelmatige basis.
  • Heb je nog vragen? Maak je je zorgen? Bel of mail ons gerust: 03 238 1100 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het beperkt aantal deelnemers voor deze workshop is 8.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de praktische informatie. Niet ontvangen? Check je spamfolder!                        

Workshop info

Eerste les 11-10-2022 20:00
Laatste les 11-10-2022 21:00
Einde inschrijvingen 11-10-2022 13:00
Prijs Gratis
Locatie ECK de Kraamvogel