Mindful bevallen met je partner - Lava- Ines Rothmann

Mindful bevallen met je partner - Lava- Ines Rothmann

De krachtbronnen zijn:

  • Mindfulness
  • Ademhalingsoefeningen
  • Bewegingsvrijheid / arbeids - en bevallingshoudingen.

Dit neemt het grootste gedeelte van de workshop in. Ontdek het belang, voordelen en kenmerken van bewegingsvrijheid. We lichten verschillende arbeids- en bevallingshoudingen toe en je krijgt de kans om de voordelen van deze houdingen te ervaren en je mogelijkheden en voorkeuren te ontdekken. We geven voldoende adaptaties mee naargelang jullie behoeftes, mogelijkheden en omstandigheden. We schenken ook voldoende aandacht aan de bewegingen en houdingen die mogelijk zijn indien je een epidurale verdoving zou krijgen.

  • Rebozotechnieken
  • Massage
  • Visualisatie en affirmatie
  • rol van jouw partner

Aan het eind van de workshop vertellen deelnemers vaak dat ze een rustigere, positievere kijk op de bevalling hebben ontwikkeld en het gevoel van “in je eigen kracht te staan”, met meer zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken en met meer moed, vreugde en empowerment uitkijken naar de bijzondere ervaring van arbeid en bevalling. Dit is een uitstekende workshop in aanvulling op andere prenatale consultaties bij de vroedvrouw/gynaecoloog of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling, alsook je wekelijkse zwangerschapsyogalessen. Deze workshop volg je idealiter met je partner. Mocht dit niet mogelijk zijn, kun je de workshop prima alleen volgen, of ben je welkom om een andere persoon (vriendin, moeder,...) mee te brengen. Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist.

Meer informatie en inschrijving: Ines Rothmann, www.lava.yoga, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0484.900.794.

Workshop info

Eerste les 10-09-2022 14:00
Laatste les 10-09-2022 18:15
Einde inschrijvingen 09-09-2022 23:00
Prijs 75,00 €
Aantal bijeenkomsten 1
Locatie Coebergerstraat 49B, 2018 Antwerpen