Zwangerschapsyoga - Lava - Ines Rothmann

Zwangerschapsyoga - Lava - Ines Rothmann

Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren voor het werken met de stress, pijn en angst die vaak een normaal onderdeel zijn van deze diepgaande reis naar het onbekende. De lessen zijn gespekt met veel tips & tricks die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling. Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom combineer je deze cursus idealiter met de workshop Mindful bevallen met je partner. Meer info op www.lava.yoga

Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten. De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties bij de vroedvrouw/gynaecoloog of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling. Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist. Mocht je een les missen, geen erg! Dan sturen we je graag een opname van een gelijkaardige les uit een vorige reeks. Heb je vragen of bedenkingen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann.

Data van deze 4-delige lessenreeks: dinsdagavond 6/6, 13/6, 20/3 en op 27/6 van 19u tot 20u30.

 *Dit is een 4-wekenreeks zwangerschapsyoga georganiseerd door Lava (www.lava.yoga) op de locatie van Faites la Fete, Boomgaardstraat 66, te Berchem. Als je een les mist ontvang je een opname. Meer informatie en inschrijving: Ines Rothmann, www.lava.yogaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0484.900.794.

Workshop info

Begin 06-06-2023 19:00
Einde 27-06-2023 20:30
Einde inschrijvingen 06-06-2023 14:00
Prijs 66,00 €
Aantal bijeenkomsten 4
Locatie Faites la Fete