DE KRAAMVOGEL

Expertisecentrum Kraamzorg Antwerpen,

dé plek waar je welkom bent met al jouw vragen van kinderwens tot kraamtijd

Zwangerschapsyoga - Lava - Ines Rothmann

Lava

Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren voor het werken met de stress, pijn en angst die vaak een normaal onderdeel zijn van deze diepgaande reis naar het onbekende. De lessen zijn gespekt met veel tips & tricks die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling. Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom combineer je deze cursus idealiter met de workshop Mindful bevallen met je partner. Meer info op www.lava.yoga

Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten. De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties bij de vroedvrouw/gynaecoloog of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling. Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist. Mocht je een les missen, geen erg! Dan sturen we je graag een opname van een gelijkaardige les uit een vorige reeks. Heb je vragen of bedenkingen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann.

Data van deze 7-delige lessenreeks: woensdagavond 17/4, 24/4, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5 en op 5/6 van 19u tot 20u30.

!!Opgelet: geen les op 1 mei.

*Dit is een 7-wekenreeks zwangerschapsyoga georganiseerd door Lava (www.lava.yoga) op de locatie van Fleurentine, Burgermeester Woutersstraat 28, Berchem.

Schrijf je in!

Meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0484 90 07 94.

Workshop info

Begin 17-04-2024 19:00
Einde 05-06-2024 20:30
Einde inschrijvingen 17-04-2024 14:00
Prijs 117,00 €
Aantal bijeenkomsten 7
Locatie Fleurentine

 

 

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding