Individuele Registratie

Beste [FIRST_NAME] [LAST_NAME], 

Je schreef je in voor [REGISTRATION_DETAIL]

De cursus vindt plaats in de cursusruimte van het ECK, Geuzenstraat 6  2000 Antwerpen op woensdagavond vanaf 19u30. De laatste les is gepland op 24/04/2019.

Let op! Op 10/04 en 17/04/2019 is er geen les

Voor de eerste les worden enkel de zwangere vrouwen verwacht. Tijdens deze les wordt dan afgesproken hoe de cursus verder verloopt.

Om volledig voorbereid te zijn, kan je deze cursus vervolledigen met één van de éénmalige workshops die we aanbieden, zoals: arbeid en bevalling, kiezen voor borstvoeding, kraamtijd,... voor data : zie website. Dit is een mooie combinatie om ook informatief  goed voorbereid te zijn.Het cursusgeld bedraagt 62,50€. We vragen je het verschuldigde bedrag te storten op volgend rekeningnummer: BE30 1431 0110 3811 op naam van Ines Rothmann met vermelding van je naam, en de startdatum. 

Praktisch: makkelijk zittende kledij, bij voorkeur natuurlijk materiaal, warme sokken en een hoeslaken of handdoek meebrengen om op de matjes te leggen. Een dekentje om je toe te dekken kan aangenaam zijn.Het is in Antwerpen niet eenvoudig parkeren, mogelijkheid gratis op de Vlaamse of Waalse Kaai.. Openbaar vervoer kijk je best even na op de site van de lijn, er stoppen heel wat bussen en trams in de buurt.

Gedurende de cursus kan je gratis boeken ontlenen, je komt dan iets vroeger naar de les en kan 1 boek per keer ontlenen, je vult hiervoor zelf een briefje in. Als je het boek terugbrengt, leg je dit samen met het ingevulde briefje op het bureau. Bij de laatste les moeten alle boeken teruggebracht zijn, nadien betaal je immers het gewone huurgeld.

 

Rest ons nog je een aangename, ontspannen en leerrijke cursus toe te wensen.

Vriendelijke groeten,
Expertisecentrum Kraamzorg De Kraamvogel,
Volkstraat 7 – 2000 Antwerpen
03/238.11.00
www.kraamvogel.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaal informatie

Via een overschrijving