Mindful Bevallen met je partner

Mindful Bevallen met je partner

Deze workshop draait rond de voorbereiding op een natuurlijke bevalling. De kennis en oefentechnieken die we jou meegeven zijn een praktische aanvulling op de prenatale informatie die je bij de vroedvrouw  of gynaecoloog krijgt. We bekijken samen het verloop van een normale, actieve bevalling en leren je een aantal veilige, arbeidsbevorderende yogatechnieken aan. Ook ademhalingsoefeningen, mindfulness en massage komen aan bod. Kortom: alles wat je nodig hebt om op je vrouwelijke kracht te vertrouwen en je weeën veerkrachtig op te vangen. Zo kan je de geboorte van je kindje op een meer ontspannen, bewuste manier beleven.

De partner (of vertrouwenspersoon) speelt hierin een onmisbare rol. Kom daarom dus zeker samen  naar onze workshop. We gaan kijken op welke manieren hij of zij jou goed kan ondersteunen tijdens de arbeid en de bevalling. Zo kunnen jullie samen genieten van deze bijzondere ervaring.

We lieten ons inspireren door de  Campagne „Normale Geboorte“ van de Vlaamse Organisatie van Vroedvrouwen.

Praktisch: Je hebt geen voorkennis van yoga of mindfulness nodig. Loszittende, comfortabele kledij is wel een aanrader.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin alle praktische informatie. Niet ontvangen? Check je spamfolder!

Workshop info

Eerste les 22-06-2019 13:30
Laatste les 22-06-2019 17:30
Start inschrijvingen 02-04-2019
Vrije plaatsen 5
Einde inschrijvingen 21-06-2019
Individuele prijs 39,00 €
Aantal bijeenkomsten 1
Locatie ECK de Kraamvogel