Zoek je ondersteuning?

Je bent op afspraak welkom voor ons Zorgen & Twijfels spreekuur! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak vast te leggen. Videobellen kan ook! We helpen je ook graag met alle andere vragen telefonisch verder 03 2381100. 

 Zorgen en Twijfels Spreekuur

Zorgen en twijfels flyerfront.docx

Zwanger worden, bevallen, kraamtijd: mama of papa worden, dat doet iets met je. Naast blijdschap en trots gaat het komende ouderschap vaak ook gepaard met zorgen en twijfels. Misschien werden jullie niet zwanger zoals gepland of gewenst? Brachten al die testen en echo's tijdens je zwangerschap onrust? Je hoopte op een meisje maar het werd een jongen? Misschien waren er onverwachte of ingrijpende gebeurtenissen tijdens de zwangerschap/bevalling die nog nazinderen.? Kreeg je een miskraam? Je maakt je zorgen over de ontwikkeling van je kindje, je worstelt met je nieuwe rol, je mist stiekem je oude vertrouwde leven, las je een artikel over parenterale burn-out waarin je jezelf herkent…   Wat het ook moge zijn: je hoeft niet alleen met al deze verwarrende gevoelens te blijven zitten.

Je bent welkom in De Kraamvogel voor een - vrijblijvend - ontmoetingsgesprek. We luisteren naar jouw verhaal en vragen en proberen samen inzicht te krijgen in wat er op dat moment voor jou het meeste speelt. Daarna bepaal je zelf of je gebaat bent met een minitraject waarin we in maximum 3 gesprekken samen dieper op jouw thema ingaan. Hierbij zoeken we naar hoe je je eigen kracht kan versterken en brengen we je hulpbronnen in kaart.

De gesprekken gaan door op afspraak. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op 03 238 1100. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Een vervolggesprek duurt ongveer een uur en kost 45 euro. Heb je een statuut voor Verhoogde Tegemoetkoming (Omnio /RVV), dan betaal je dankzij Music for Life 4 euro, zolang dit voor ons mogelijk is. We leggen je ook alle andere doorverwijsmogelijkheden naar het netwerk psychisch welzijn uit. Zo werken we onder andere nauw samen met CGG VAGGA en Moeder en Baby .  

   

Coaching voor jonge moeders

Nooit gedacht dat je na de geboorte van je kindje zo anders over de dingen zou nadenken? Zoals daar zijn: jouw job, de combinatie werk en gezin?

Je kan een coachingstraject bij ons aanvragen. In een drietal sessies (kan meer of minder zijn)  bekijken we samen wat nog bij jou past of juist niet meer past en welke nieuwe wegen je kan inslaan. 

Een gesprek kost 45 euro. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 03 238 1100.

 

Oefentherapie Cesar en Bekkenpijn

PIEN BONGERS

Pre- en postnatale individuele begeleiding gericht op het aanleren van een juiste houding en beweging, toegespitst op activiteiten in het dagelijkse leven. Er worden oefeningen ingetraind om tijdens en na de zwangerschap klachten van bekken, bekkenbodem en rug te verhelpen, te verminderen of te voorkomen. (volgens de methode van Cecile Röst)

Afspraken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0474 32 11 35  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zwangerschapsmassage 

PIEN BONGERS 0474 321135  (Oefen/bekkentherapeute Cesar en sportmasseuse) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontspannende en bloedcirculatie-stimulerende massage van rug en nek- en schoudergordel. Vanaf 14 weken tot de laatste dag van de zwangerschap. Duur 1 uur; tarief 60 euro.
Natuurlijk is ook na de bevalling een postnatale massage ontspannende, deugddoende verwennerij!

 

In de Huizen van het Kind

Neem eens een kijkje op de websites van de Huizen van het Kind algemeen en van de Huizen van het Kind Antwerpen. De Kraamvogel organiseert er ook samen met onze partners het Spreekuur zwanger en bevallen Huis van het Kind , Op de babbel bij de vroedvrouw en de Mamasalons. Wees welkom.

 

Craniosacraal therapie en Osteopatie

IWe zijn heel erg dankbaar voor de voorbije fijne samenwerking met Claudia. Voortaan kan je niet langer in de Kraamvogel bij haar terecht. Een afspraak maken met haar kan nog op 0494/744.159; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.claudiatheunissen.be 

 

Onze consultatieruimte huren? Dit kan, tegen zeer zeer democratische prijzen. Mail ons gerust voor vrije uren, dagdelen en prijzen.