Toffe workshops

De Kraamvogel organiseert toffe workshops om tijdens je zwangerschap of samen met je baby’tje te volgen. Breng ook zeker je partner of een fijne vertrouwenspersoon mee, want je samen voorbereiden op de komst van je kindje is eens zo fijn. Wat denk je van zwangerschapsyoga, pilates of hypnobirthing? Dacht je al na over hoe je je kindje wilt voeden? Bort of fles? Wil je op alle huis-tuin- en keukenongelukjes voorbereid zijn? Interesse in herbruikbare luiers? We have your back. 

Afhankelijk van de Corona maatregelen bieden we de indien nodig de workshops digitaal aan. Indien toegelaten gaanwe soms op locatie om veiliger te kunnen werken. We werken zoals altijd met kleine groepen om voldoende aandacht aan jullie eigen vragen te kunnen besteden. 

De workshops vinden zowel in de Kraamvogel als in de Antwerpse Huizen van het Kind plaats, of soms nog elders in de provincie. Bekijk daarom zeker het deel workshops voor de juiste data en locaties.

" Bij de laatste ontspanningsoefeningen werd het me duidelijk dat ik bovenaan enkele woorden in drukletters zal zetten. MIJN LIJF - KRACHT - VROUW - MOEDER. Die woorden benoemen mijn vertrouwen in mijn lichaam. Iets waar ik bij mijn vorige zwangerschap wel in geloofde, maar het lijkt alsof ik er nu pas meer vertrouwen in heb. De weg van het moeder worden en de uitdagingen van het ouderschap zetten die kern kracht bij. Zwangerschapsyoga en de workshop 'Ontspannen bevallen' helpen me om mijn focus op mezelf en op die krachten te leggen. De tips en oefeningen herinneren mij telkens weer aan het vertrouwen dat ik in mijn lijf kan hebben."

Tine over de  workshops Zwangerschapsyoga en Ontspannen bevallen 

 

Kom je iets volgen in de Kraamvogel? Dan is jezelf inschrijven* meer dan genoeg. Partners of vertrouwenspersonen mogen gratis mee. Tijdens de inschrijvingsprocedure vragen we of je alleen of met twee komt. 
* Opgelet: Studenten mogen zich niet via de website inschrijven. Voor de vroedvrouw studenten volg je de stappen die op het digitaal platform van de hogeschool te vinden is. Anders studenten vinden de procedure hier. 

 

 

Een voorproefje van de komende workshops