Toffe workshops

De Kraamvogel organiseert toffe workshops om tijdens je zwangerschap of samen met je baby’tje te volgen. Breng ook zeker je partner of een fijne vertrouwenspersoon mee, want deze leerrijke momenten samen beleven is eens zo fijn. Kom alles te weten over arbeid, bevallen en je baby verwelkomen, of leer de kneepjes van een heerlijk ontspannende babymassage. Dacht je al na over hoe je je kindje wilt voeden? Bort of fles? Wil je op alle huis-tuin- en keukenongelukjes voorbereid zijn? Dan kan je bij ons ook terecht voor een EHBébé-sessie bij kinderen jonger dan drie. Mag het allemaal wat speelser? Kom dan zeker een keertje leuke liedjes zingen met je baby of ga eens naar een "op de babbel bij de vroedvrouw"!

Tijdens de Corona maatregelen bieden we een digitaal workshop aanbod en kan je voorlopig niet terecht IN de Kraamvogel of IN de Huizen van het Kind.

De workshops vinden zowel in de Kraamvogel als in de Antwerpse Huizen van het Kind plaats, of soms nog elders in de provincie. Bekijk daarom zeker het deel workshops voor de juiste data en locaties.

Kom je iets volgen in de Kraamvogel? Dan is jezelf inschrijven* meer dan genoeg. Partners of vertrouwenspersonen mogen gratis mee. Tijdens de inschrijvingsprocedure vragen we of je alleen of met twee komt. 
* Opgelet: Studenten mogen zich niet via de website inschrijven. Voor de vroedvrouw studenten volg je de stappen die op het digitaal platform van de hogeschool te vinden is. Anders studenten vinden de procedure hier. 

 

 

Een voorproefje van de komende workshops