DE KRAAMVOGEL

... voor zorgverleners

Expertise Perinatale Zorg

Mijn liefste huilbaby

Boekrecensie: Mijn liefste huilbaby - Sarah Cauberghs

Mijn eerste idee: wat een verhaal! Hoe moeilijk moet het zijn met een baby’tje als Lewis, die héél veel huilt én nog pijn heeft ook… Wat een sterke ouders!

Tijdens het lezen voelde ik mijn hart mee bloeden. En een sterke bewondering voor de manier waarop Sarah en haar gezin recht blijven. Voor de stappen die ze zet. En de openheid om haar verhaal te vertellen.

Het boek leest heel vlot. Heel fijn om mee te lezen in haar dagboek, en in de berichtjes die ze naar haar beste vriendin stuurt. Ik kon het niet neerleggen, ik wilde weten hoe het verder ging.

Ik denk dat Sarah met dit boek bereikt dat de omgeving van een gezin met een huilbaby meer begrip kan opbrengen voor wat dit écht betekent. En wat zij kunnen doen om de ouders te ondersteunen. Ook voor professionals geeft het een heel interessant inzicht. En het kan zeker ook een hart onder de riem betekenen voor ouders met een huilbaby, nu of vroeger: je bent niet alleen, en er is hulp!

Petje af voor Sarah, voor de manier waarop ze is omgegaan met Lewis, haar man, haar dochtertje en de moed om hulp te vragen wanneer het nodig was. En ook heel fijn om te lezen dat er een einde komt aan de huilperiode en dat ze nu een gelukkig gezin kunnen vormen!

Uitgeverij Pelckmans, 2023

ISBN 978-94-6401-898-1

Recensie door Saskia

Om verder te lezen ...

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding