DE KRAAMVOGEL

... voor zorgverleners

Expertise Perinatale Zorg

Recensie Holistisch Opvoeden, open voor de mogelijkheden van jezelf en je kind – Natasja Schipper

Recensie Holistisch Opvoeden, open voor de mogelijkheden van jezelf en je kind – Natasja Schipper

Dit boek biedt je holistische oefeningen om zelf in evenwicht te geraken en zo ook meer ontspannen met je kind om te gaan.

Natasja volgde zelf een opleiding tot energetisch therapeut, en dit schemert heel erg door in het boek. Om iets aan het boek te hebben, moet je open staan voor spiritualiteit en energetisch werk. Als dit niet zo is, dan zal je ’t snel te zweverig vinden. Het lijkt me meer iets voor mensen die hier al vertrouwd mee zijn en nog inspiratie zoeken, energetische tips & tricks als het ware.

Het is opgebouwd uit een aantal ‘kaarten’: pagina’s waar je op één bladzijde de oefening ziet staan. In het boek staat ook een code waarmee je ze ook online kan vinden en kan downloaden per oefening. Na elke oefening krijg je meer kadering en uitleg. Het is fijn om door te bladeren en te zien welke oefening je op dat moment iets zegt.

Voor mensen die zelf al heel erg bezig zijn met meditatie en energetisch werk, zal er niet veel nieuws in te vinden zijn. Toch kan het wel een bron van inspiratie zijn, als je’t even niet meer weet.

Kortom, een boek dat zeker niet voor een breed publiek is, maar waar je wel wat info uit kan halen als je net op zoek bent naar werken met energie om jezelf tot rust te brengen en inzichten te krijgen over jezelf en over hoe je je ouderrol wil opnemen.

Uitgeverij Garant, 2023
978-90-441-3931-0

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding