DE KRAAMVOGEL

... voor zorgverleners

Expertise Perinatale Zorg

Boekrecensie: Mijn leven in verborgen armoede - Elvire D

Boekrecensie: Mijn leven in verborgen armoede - Elvire D

Op een dag kwam Elvire zelf De Kraamvogel binnen. Ze vertelde in het kort haar verhaal en vroeg ons om haar boek te recenseren. Met veel plezier!

Elvire vertelde ons dat ze trots is op het feit dat ze haar verhaal in boekvorm heeft gegoten en zelf voor de illustraties heeft gezorgd. Elvire schrijft ook poëzie en in het boek vind je enkele van haar gedichten terug.

Het boek leest als een trein! Het geeft een inkijk in het leven van iemand die in armoede leefde in haar jeugd en het nog altijd helemaal niet breed heeft. Voor mij voelde het of ik meelas in haar dagboek, waarin ze haar verleden van zich afschreef.

Ze schrijft over hoe het voor haar was/is om te leven in financiële armoede, maar ook in emotionele en sociale armoede, en zoals ze het zelf noemt: liefdesarmoede. Want behalve het tekort aan geld, kreeg Elvire weinig waardering van haar ouders, ging ze niet in verbinding met haar broers en zussen en had ze een liefdeloos huwelijk. Gelukkig heeft ze wel een goede band met haar kinderen en kleinkinderen.

Kortom: een kort boek dat snel en vlot leest, waarin je rechtstreeks kijkt in het leven van iemand in verborgen armoede.

NB: het boek is in eigen beheer uitgegeven. Wil je graag een exemplaar? Mail dan even naar Elvire via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Binnenkort komt het ook uit als e-boek.

Om verder te lezen ...

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding