Skip to main content

Huizen van het Kind

Huis van het Kind

In een Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht met vragen over opvoeden en opgroeien, workshops of gewoon voor een gezellige babbel. Je vindt ze in (bijna) elke gemeente! 

In Antwerpen bundelen De Kraamvogel en de Huizen van het Kind hun expertise over zwangerschap, geboorte en kraamtijd. We hebben een gevarieerd en interessant aanbod voor alle jonge (aanstaande) ouders en kinderen.

Gratis spreekuur bij de vroedvrouw

Vroedvrouwen weten heel wat over zwangerschap en geboorte en geven je graag een antwoord op al je vragen. Daarom organiseren we in verschillende Huizen van het Kind in Antwerpen gratis spreekuren waar je terecht kan. Kom je graag eens langs? Op deze pagina vind je een overzicht van de spreekuren.

Gratis workshops over zwangerschap en geboorte

Wil je je graag samen met je partner voorbereiden op de bevalling? Ben je op zoek naar nuttige tips over je baby-uitzet? Twijfel je tussen borst- en flesvoeding? Geen idee hoe je op een goede manier kan omgaan met het onvermijdelijke slaaptekort als je kindje er is? De Kraamvogel organiseert samen met de Antwerpse Huizen van het Kind interessante en nuttige workshops waarvoor je je gratis kan inschrijven. Hier leer je handige vaardigheden en krijg je praktische tips van ervaren vroedvrouwen. 

Gratis leuke activiteiten voor jou en je kind(eren)

Op zoek naar leuke activiteiten om met je kindje te doen? Neem dan zeker een kijkje in het ruime aanbod! Van zingen met je baby of peuter, samen met je kinderen je eigen badproducten maken, ouder- en kindyoga tot babymassage en een heus Legolab: je vindt zeker iets op jouw maat op deze pagina

Op zoek naar een Huis van het Kind buiten Antwerpen? Die vind je op deze pagina