DE KRAAMVOGEL

... voor zorgverleners

Expertise Perinatale Zorg

Recensie: Zo gewenst – Hilde Van Goethem

Een mooi en informatief boek met als ondertitel: Als je kinderwens niet (meteen) wordt vervuld. Dit duidt meteen voor wie het boek bedoeld is. Naast heel veel informatie over alle soorten van medisch geassisteerde bevruchting, donoreicellen, donorsperma, draagmoeders, een kindje krijgen zonder dat je een partner hebt,… lees je ook heel veel getuigenissen. Dit maakt het heel leesbaar en vast ook heel herkenbaar voor wie het meemaakt. Maar ook heel goed om te lezen als iemand in je omgeving worstelt met het krijgen van een kindje. Er is zelfs een heel hoofdstuk aan gewijd. Wat zeg je beter niet, en wat dan wel?

Er wordt ook aandacht besteed aan secundaire kinderloosheid (als er geen broer of zus komt) en wat als het allemaal niet lukt en er komt geen kindje. En hoe kan je kinderwens dan op een andere manier vervuld worden?

Ook fijn is de uitgebreide lijst met film-, boeken- en websitetips.

Een boek dat ik zou aanraden aan iedereen met een kinderwens waar het niet vanzelfsprekend loopt om zwanger te geraken, aan hun omgeving én aan professionals die regelmatig werken met mensen met een zwangerschaps- of kinderwens!

Uitgeverij Lannoo, 2023
ISBN 978940479219

Recensie: Saskia

 

 

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding