DE KRAAMVOGEL

... voor zorgverleners

Expertise Perinatale Zorg

Recensie: Hoe doen die andere mama’s dat toch? Isabel Elst

Recensie: Hoe doen die andere mama’s dat toch? Isabel Elst

Een tijdje geleden kregen we een mailtje van Isabel, met de vraag of we vanuit De Kraamvogel mee haar boek wilden verdelen. Vermits wij geen ‘winkeltje’ meer hebben, konden we hier niet op ingaan. Maar we wilden wel graag haar boek recenseren om het zo mee onder de aandacht te brengen!

Isabel schreef zelf: “Dit boek is er voor alle (aanstaande) mama's die hun weg zoeken in onze maatschappij en een manier van werken, leven en moederen nastreven, die werkt voor hén, los van (en soms ingaand tegen) de gangbare visies en regels die bestaan in onze maatschappij. Dit boek biedt tal van tips en tricks voor alle mama's die bezig zijn met de combinatie van werk en gezin.”

Ik denk dat je als mama, en zeker wanneer het natuurlijk ouderschap jouw manier van omgaan met je kind is, zeker heel wat herkenning zult vinden in dit boek. Isabel zet moeders in hun kracht, en helpt bij het maken van eigen keuzes. Keuzes die passen bij haar, haar gezin en haar kind(eren), zonder oordeel over wat nu goed of beter zou zijn.

Je leest veel over de eventuele combinatie werk en gezin, met alles wat erbij komt. Zwanger solliciteren, borstvoeding en werken, voltijds of deeltijds, … en hoe krijg je alles gecombineerd? Je krijgt een antwoord op de vraag hoe andere mama’s dat toch doen: je leest heel wat getuigenissen.

Fijn boek! Zeker een aanrader voor moeders die worstelen met de vraag hoe ze kunnen (blijven) werken en toch kunnen blijven staan in het natuurlijk ouderschap!

Uitgegeven in eigen beheer, 2023.
Het boek is te koop via Hoe doen die andere mama's dat toch? - Take the Leap

Om verder te lezen ...

 

Logo gezond zwanger worden

 

 

 

 

 De Kraamvogel is één van de

 Vlaamse Expertisecentra Kraamzorg ,

een partnerorganisatie van Kind & Gezin.

Kind en gezin

 

  

de kraamvogel

 

 

 

Hier kan je borstvoeding geven!

  Meer info op Borstvoedings-vriendelijke locaties

borstvoeding